Get Adobe Flash player


Festivalul EzotericFest, 8-11 noiembrie 2018, Casa Tineretului, Timișoara --- Festivalul Delicateselor, ediția a III-a, 8-11 noiembrie 2018, la Iulius Mall din Timișoara - - - Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă, 14-18 noiembrie 2018, la Centrul Regional de Afaceri al C.C.I.A.T. Timiș din Timișoara

 

 

Calendar 2018

http://www.expotimisoara.ro/content/2019#overlay-context=

Expoziții

 

Locație: Piața Unirii, Timișoara

Dacă la ultima expoziție de profil, din luna august, a fost prea cald, acum a fost prea rece. Terasele din Piața Unirii au fost aproape goale, oferind un peisaj dezolant pentru cei 37 de anticari.
Cu toate acestea, aproximativ 2 000 de vizitatori s-au bucurat de produsele expuse și cumpărate de ei de pe cei 94 mp ocupați de expozanți, ducând mai departe tradiția acestei expoziții.
Un eveniment important: la invitația Primăriei Timișoara, firma noastră a organizat în 15 septembrie o miniexpoziție de anticariat (cu șase firme) în Pasajul Mărășești, inaugurat de autorități în mod festiv. S-a creat astfel o nouă locație de expunere în aer liber, care va fi de interes major pentru amatorii de plimbări prin oraș.
 

Categorii de articole: 

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: